BC Gova

Welkom op onze website!

Competitie:


Op dit moment spelen wij met 3 teams in de regiocompetitie:

Wij spelen in de volgende klasse:

Informatie over de clubshirt is te vinden onder regels.

Ook competitie spelen?

Speel je al even badminton bij onze club of wil je graag bij ons competitie spelen vanuit een andere club? Dit kan altijd. Rond februari beginnen de inschrijvingen voor de competitie weer voor het volgende seizoen. Bij de technische commissie (TC) kan je je aanmelden, hier kan je ook terecht voor eventuele vragen. Twijfel je of competitie iets voor jou is of wil je graag een keer zien hoe deze wedstrijden gaan, dan kan je altijd een keer op een zondag komen kijken. Op de jaarkalender bij de senioren staan alle thuiswedstrijden.


Regiocompetitie:

De competitie wordt gespeeld van halverwege september tot en met eind januari, met in totaal 14 wedstrijden. De thuiswedstrijden van BC Gova zijn op zondag en beginnen om 09.30 uur. Uitwedstrijden worden op zaterdag of op zondag gespeeld. Heel af en toe komt het voor dat een wedstrijd op een vrijdagavond gespeeld wordt.

 

Regio centrum, waar BC Gova deel van uitmaakt, is het gebied met de plaatsen Wijchen, Tiel, Leerdam, Lopik, Utrecht, Eemnes, Harderwijk, Wezep, Apeldoorn, Eerbeek en Didam.Najaarscompetitie:

Van oorsprong is de najaarscompetitie is bedoeld als een opstap naar de reguliere competitie. Hier kun je het gevoel krijgen hoe het tijdens de wedstrijden aan toe gaat.

De najaarscompetitie start omstreeks februari en duurt tot mei. Over het algemeen worden er ongeveer 4 uit en 4 thuis wedstrijden gespeeld. De tegenstanders komen uit de regio. De speeltijden van de thuiswedstrijden zijn op onze trainingsavond (donderdag). Ook de uitwedstrijden worden op een doordeweekse avond gespeeld.


Mee doen??? Meld je aan bij de TC:     tcsenioren@bcgova.nl


Voorjaarscompetitie:

Van oorsprong is de voorjaarscompetitie is bedoeld als een opstap naar de reguliere competitie. Hier kun je het gevoel krijgen hoe het tijdens de wedstrijden aan toe gaat.

De voorjaarscompetitie start omstreeks februari en duurt tot mei. Over het algemeen worden er ongeveer 4 uit en 4 thuis wedstrijden gespeeld. De tegenstanders komen uit de regio. De speeltijden van de thuiswedstrijden zijn op onze trainingsavond (donderdag). Ook de uitwedstrijden worden op een doordeweekse avond gespeeld.


Mee doen??? Meld je aan bij de TC:     tcsenioren@bcgova.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

212271

 

 

 

 

Twitter

BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Komende Woensdag 15 maart om 20.00u Algemene Leden Vergadering! De agenda en notulen zijn via de mail verstuurd! t.co/666KRauABA Reageer Retweet Favoriet 12 Mar
BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Let op: Aanmelden kan nog tot morgen (zondag 5-3-17) @ Sporthal De Laar West t.co/65c3mz3bWX Reageer Retweet Favoriet 4 Mar