BC Gova

Welkom op onze website!

Afhangsysteem:


Ieder lid heeft een eigen label met daar zijn of haar naam op. Deze krijg je als je lid wordt, van een TC lid of de penningmeester.

In de zaal bevinden zich drie borden waarop een schema staat van alle banen en speeltijden. Eén speelronde duurt 20 minuten; d.m.v. een klok wordt het einde van de speeltijd kenbaar gemaakt. Op elke baan kunnen 4 naamplaatjes gehangen worden. Door je naamplaatje op een bepaalde tijd en baan te hangen, reserveer je een plaats voor die baan op die tijd.

Na afloop van de speeltijd, als de zoemer klinkt, moet iedereen de baan verlaten. Wil je nogmaals spelen, dan begint de procedure weer van voor af aan, dus je naamplaatje weer op een baan/tijd hangen. Om dit systeem zo goed mogelijk te laten functioneren, dient iedereen zich te houden aan de volgende regels":

  1. Iedereen speelt uitsluitend met zijn/haar eigen label.
  2.  De speler kan pas na afloop van de speeltijd wederom zijn/haar label ophangen.
  3.  Geef om 20:00 uur de jeugd de gelegenheid de shuttles te verzamelen en de zaal te verlaten.
  4.  Als het druk is, kan er niet gesingeld worden.
  5. Als je aan het einde van de avond ophoudt met spelen is het de bedoeling dat je je label van het bord afhaalt en de netten opruimt.
154749

 

 

Twitter

BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Op donderdag 2 maart is er GEEN training! Op dinsdag 28 maart en woensdag 1 maart gaan het vrijspelen en de training WEL door. Reageer Retweet Favoriet 22 Feb
BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Vergeet je net in te schrijven! BC GOVA Paastoernooi 2017 t.co/nXH1rSxAaV via @toernooi Reageer Retweet Favoriet 22 Feb