BC Gova

Welkom op onze website!

Afhangsysteem:


Ieder lid heeft een eigen label met daar zijn of haar naam op. Als je lid wordt krijg je je label van een TC lid of de penningmeester.

In de zaal bevinden zich drie borden waarop een schema staat van alle banen en speeltijden. Eén speelronde duurt 20 minuten; d.m.v. een klok wordt het einde van de speeltijd kenbaar gemaakt. Op elke baan kunnen 4 labels gehangen worden. Door je label op een bepaalde tijd en baan te hangen, reserveer je een plaats voor die baan op die tijd.

Na afloop van de speeltijd, als de zoemer klinkt, moet iedereen de baan verlaten. Wil je nogmaals spelen, dan begint de procedure weer van voor af aan, dus je label weer op een baan/tijd hangen. Om dit systeem zo goed mogelijk te laten functioneren, dient iedereen zich te houden aan de volgende regels":

  1. Iedereen speelt uitsluitend met zijn/haar eigen label.
  2.  De speler kan pas na afloop van de speeltijd wederom zijn/haar label ophangen.
  3.  Als het druk is, kan er niet gesingeld worden.
  4.  Als je aan het einde van de avond ophoud met spelen is het de bedoeling dat je je label van het bord  afhaalt en het in de daarvoor bestemde bakjes doet. Daarnaast moeten de netten opgeruimd worden.
270336

 

 

 

 

Twitter

BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Wil je een keer badmintonnen? Dan zit je bij ons goed! BC Gova is er voor jong en oud! Meer info:… t.co/tc22aVIyn9 Reageer Retweet Favoriet 14 Apr
BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Amy en Richard @mooij_richard gefeliciteerd met jullie overwinningen van vandaag #2x1eplaatssingle# Reageer Retweet Favoriet 8 Apr