BC Gova

Welkom op onze website!

Wat heb je nodig?:


Wat heb je nodig?

1.    Racket
Ten eerste heb je natuurlijk een badmintonracket nodig. Laat je adviseren door een trainer, ervaren spelers of een winkelier wat betreft bespanning, gripdikte, prijs en merk. In bijgevoegd document staat ook het een en ander beschreven.

Een nieuw badmintonracket, welk racket past bij mij?
Een nieuw badmintonracket.pdf (37.59KB)
Een nieuw badmintonracket, welk racket past bij mij?
Een nieuw badmintonracket.pdf
(37.59KB)

2.    Sportkleren
Om te kunnen badmintonnen heb je eigenlijk alleen een trainingspak nodig met daaronder een t-shirt en een short. Wanneer je warm gespeeld bent, dan kun je je trainingspak uit doen. Schoenen dienen licht en veerkrachtig te zijn met goede steun en een goed profiel.

     

Clubkleding
Door de algemene leden vergadering is besloten dat alle teams die deelnemen aan de competitie (incl. de voorjaarscompetitie van de recreanten) tijdens de wedstrijden in het voorgeschreven clubtenue/teamkleding moeten spelen. U kunt de kleding  bestellen en laten voorzien van het clublogo bij:   Sport Gifts Bovenbeekstraat 15 Arnhem-Centrum Telefoon 026-3892248   Wel rekening mee houden dat de gemiddelde levertijd minimaal 1 week bedraagt.


3.    Shuttles
Tenslotte heb je een shuttle nodig. Er zijn nylon shuttles voor beginners en veren shuttles voor gevorderden.

212293

 

 

 

 

Twitter

BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Komende Woensdag 15 maart om 20.00u Algemene Leden Vergadering! De agenda en notulen zijn via de mail verstuurd! t.co/666KRauABA Reageer Retweet Favoriet 12 Mar
BC GOVA
BC GOVA @bc_gova Let op: Aanmelden kan nog tot morgen (zondag 5-3-17) @ Sporthal De Laar West t.co/65c3mz3bWX Reageer Retweet Favoriet 4 Mar